Collage 2019 02 26 21 52 09
Створюємо Адвент - календар

Як чудово, коли всіх об'єднують передноворічні клопоти: створення костюмів, розучування віршів і пісень, оздоблення приміщення. Все це створює відчуття наближення дива. Свої передсвяткові клопоти ми вирішили організувати за адвент - календарем, створеним власноруч.

Перший адвент - календар для дітей був придуманий у Німеччині Генрихом Лангом. Коли він сам був дитиною, його батьки щоденно чіпляли по цукерці до аркуша відривного календаря - таким чином намагаючись урізноманітнити очікування свята. Коли Генрих став дорослим, він влаштувався працювати до типографії і вперше випустив друковний календар очікування із 24 картинками, що кріпилися до картону. З часом  він удосконалив свій винахід - картонні аркуші робив у вигляді будиночків із дверцятами, що відчинялися. 

Наш Адвент - календар складався із кольорових конвертиків, номери яких відповідали певним датам. У кожному конвертику очікувало цікаве творче завдання на кожний день і милий солодкий сюрприз. Саме завдяки цим завданням останні 10 днів старого року видалися надзвичайно творчими - ми робили штучний сніг, малювали візерунки на склі, готували смачні молочні коктейлі, виготовляли карнавальні маски і ще багато - багато цікавого. Так що фраза "Ну коли вже Новий рік?" майже не звучала - для неї просто не залишалося часу...mailsmiley

 

 

 

 

 

 

Owl ava
Sovushka

26 лютого, 2019

Схожі статті