Collage 2021 01 20 23 14 38
Дистанційне навчання 21.01.21

            Міжнародний день обіймів у світі відзначають 21 січня. Це незвичайне свято зародилося в 70-х роках минулого століття в середовищі молоді, так званих, дітей Сонця . Це був певний протест на постійно зростаючу напруженість і своєрідний посил добра, співчуття, людяності, який не просто помітили, а й котрий був почутий, підтриманий і поширений по всьому світу. 

       Прості і дружні обійми здатні підбадьорити і підтримати, сприяти гарному настрою і внести якийсь спокій у буденну суєту, яка наповнена не тільки нескінченними турботами, але і всілякими тривогами. Це своєрідний спосіб психологічної підтримки, який визнаний навіть в строгому науковому середовищі. Користь від таких доброзичливих жестів інколи буває досить істотна. Під час дружніх обіймів люди обмінюються душевним теплом. Існують  і «наукові» обґрунтування корисності обіймів: доброзичливі дотики підвищують імунітет, стимулюють центральну нервову систему, підвищують у крові рівень гемоглобіну, а також іншого гормону — окситоцину, що викликає доброзичливе ставлення до інших людей.

        Толерантність і мудрість, здатність щось змінювати на краще і не тільки в своєму житті – це справжній дар. Дуже часто ми задаємося питанням: що нам під силу? Відповідь на це питання до геніальності проста і проходить навіть в площині виникнення цього міжнародного Дня. Безкорисливість і дружелюбність, відкритість і неупередженість, прагнення жити і душевний спокій – те, чого багатьом з нас не вистачає.

         У цей чудовий День шлю свої обійми вам, мої любі.... а разом з обіймами. піклуючись, звісно, про приріст інтелекутального багажу, ділюся планами з навчання на сьогодні:

Назва предмета Тема уроку Теоретичні й практичні завдання
Математика Рівності й нерівності Радо чекатиму на онлайн уроці о 9.35
Українська мова

Читання уривку твору. Іменник. Рід і число іменника.

Створення власного висловлювання. Редагування тексту.

Первірка орфограм.

Із задоволенням запрошую на онлайн урок о 10.30
Фізична культура Позитивні й негативні чинники, що впливають на стан здоров'я. Комплекс вправ на релаксацію. 

https://vseosvita.ua/library/rozrobka-relaksacia-dla-ditej-26802.html

 

Гарного і незабутнього дня! А скільком людям ти подаруєш нині свої обійми підтримки та гарного ставлення?

Owl ava
Sovushka

20 січня, 2021

Схожі статті