%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%8c %d1%81%d0%be%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82%d1%96
Дистанційне навчання 22.01.21

    День соборності України – свято, яке символізує єдність українських земель. Це одне із найважливіших свят нашої країни, адже цього дня відзначається і День Соборності, і перше проголошення незалежності України.

Головною традицією у День соборності є утворення "живого ланцюга" єднання. Вперше така масова акція відбулася 22 січня 1990 року – у 71-ту річницю Акта злуки. Тоді понад мільйон людей, узявшись за руки, утворили безперервний ланцюг від Києва до Львова. Акція стала яскравим проявом єдності, прагнення українського народу до свободи.


День соборності України 2021 - дата та традиції / фото REUTERS

Назва предмета Тема уроку Теоретичний і практичний матеріал
Математика Розв'язувння задач з логічним навантаженням за темою "Істинни іхибні висловлювання" Самостійна робота за матеріалами , розміщеними у документі, що долучений під таблицею. Результати старань очікуватиму у фотозвіті. 
Українська мова Епізоди в художньому творі. Виразне читання творів різних жанрів. Головна і другорядна інформація у тексті. Підсумок вивченого про іменник.

Прокачай свій набуток знань з теми "Іменник" https://naurok.com.ua/test/imennik-741438.html

Англійська мова Дім, у якому я живу. Активна лексика.

Самостіна робота за матеріалами https://nadiiapashkivska.blogspot.com/p/2_22.html

Мистецтво Порівнянняприродни форм, образів довкілляз їх художнім(декоративним ) трактуванням Виконання зимового пейзажу з викоритсанням нетрадиційної техніки малювання - капустяним листком. 

Задачі на припущення щодо істинності або  хибності висловлювань

  1. На новорічному святі танцювала одна з дівчаток 1- А класу: Тетяна, Олена чи Наталка. Коли ж їх запитали дівчатка 1-Б класу, хто з них танцював, то Тетяна сказала, що танцювала вона. Олена сказала, що вона не танцювала. А Наталка, яка завжди говорить правду сказала, що одна з дівчат каже правду, а інша неправду. Хто ж із дівчаток танцював на святі?

 

  1. Три однокласники – Олексій, Василь та Сергій займаються у різних шкільних гуртках: хореографічному, математичному та баскетбольному. На запитання, хто який гурток відвідує, вони відповіли: О л е к с і й : "Я відвідую хореографічний". В а с и л ь : "Я – не хореографічний". С е р г і й : "Я – не математичний". Який гурток відвідує кожний із хлопчиків, якщо відомо, що тільки один із них сказав правду?

 

  1. Микола, Петро, Сергій та Іван брали участь у шкільній математичній олімпіаді і зайняли в ній різні місця. На запитання, хто яке місце зайняв, вони відповіли так: «Микола зайняв перше місце, а Петро – друге», «Іван – перше, а Микола – третє», «Іван - четверте, а Сергій – друге». Хто яке місце зайняв, якщо в кожній відповіді одна частина правильна, а друга – хибна?

 

  1. На столі лежать три однакові коробки. В одній із них знаходяться дві чорні кульки, в другій – чорна та біла, у третій – дві білі. На коробках написи: "Дві білі", "Дві чорні", "Чорна та біла". Відомо, що жоден із написів не відповідає дійсності. З якої коробки треба вийняти одну кульку, щоб з'ясувати, якого кольору кульки знаходяться в кожній із них?
Owl ava
Sovushka

22 січня, 2021

Схожі статті