Content devochka shkola knigi.jpg 670x351 1
Дистанційне навчання 16.03.20

Вітаю , мої любі. Сподіваюся, що ви усі здорові, сповнені бадьорості і бажання пізнавати нове, розвивати і збагачувати свої знання. Карантин - не привід нудьгувати, а можливість проявити здатність до саморозвитку і самовдосконалення. А я вам у цьому допоможу. Щодня ви отримуватиме завдання для самостійного виконання з необхідними роз'ясненнями. Вибираєте зручний час для роботи над ними. Для тих, хто зустрінеться з труднощами при виконанні  певних задач чи вправ, пропоную відкрите онлайн - спілкування у нашій групі у Viber з 17.00 до 18.00 щоденно. Одне із завдань, для контролю,(я визначу, яке саме) ви будете у вигляді фото надсилати мені знову таки у нашу групу. Наприкінці тижня ми разом виконуватимемо контрольні тести з пройденого матеріалу на одній з навчальних платформ (адресу і код я вкажу). Ну що, готові? Тоді до справи! 

Математика: Вивчаємо табличку множення на 4. А це посилання допоможе вам зробити вивчення захоплюючим:

http://yunews.com.ua/igri-tablicya-mnozhennya/11178-gra-trenazher-tablicya-mnozhennya.html

Попрацюємо і з підручником: с. 61 - 62 № 1,2,3,4 виконати у підручнику. Задачу 4 чекаю у вигляді фотозвіту. 

Українська мова: повторити правила про іменник, прикметник, дієслово і службові слова. Списати у робочий зошит наступний текст, вставляючи пропущені букви, розкриваючи дужки:

(На)траві й квітках росинка,
Ш...лесті....я й гомін гілки,
Щ...бетання й пісня пташки,
Скрип жука, гуді...я бджілки.
(Я. Щоголів)

*Зробити звуко - буквений аналіз слова "Щебетання"

* Розібрати за будовою слово "Росинка"

Читання: Якщо у вас уже є художня книжечка для душі, саме час приділити їй увагу. Прочитане занотовуємо у "Щоденнику читача". Якщо ж ще не обрали, даю посилання на цікаву добірку книжечок:

https://www.booklya.ua/articles/top-10-knig-dlya-d-tey-ukrayinskoyu-movoyu-59442/

Творчість: Незабаром Великдень. Можливо саме сьогодні час розпочати вишивання великодньої серветочки? Порадься з матусею чи бабусею. Думаю вона не відмовить тобі у допомозі! 

Картинки по запросу "вишиваємо гладдю великоднє курчатко"

Натхнення! До зв'язку!

А любителям логічних задач пропоную добірку математичних "смаколиків"

  1. Син у три рази молодший за матір і на 25 років за тата. Разом їм 75 років. Скільки років кожному з них?

 

  1. У чашці, склянці, кухлі й банці  містяться вода, чай, компот і сік. Відомо що сік і вода не в чашці. Чай знаходиться  між  кухлем і ємністю з компотом. У банці не чай і не сік. Склянка стоїть поруч із банкою і  ємністю  з  водою. Де міститься кожна рідина?

 

  1. Мандарин дорожчий від яблука у 3 рази. Що дорожче -15 яблук чи 6 мандаринів?

 

  1. Квадрат , периметр якого 20 см , розрізали на два однакові прямокутники. На скільки сантиметрів периметр квадрата менший від суми периметрів утворених прямокутників ?

 

  1. Периметр прямокутника 46см, довжина його більша за ширину на 1см. Знайти площу даного прямокутника.

 

  1. Скільки коштуватиме один кілограм суміші цукерок «Білочка», «Лісовий горішок» і «Ведмедик», якщо ціна «Білочки» - 15 грн. за кілограм, «Лісового горішка» - 18 грн. за кілограм, а «Ведмедика» - 17 грн. за кілограм і в суміші «Білочки» вдвічі менше, ніж «Лісового горішка» і втричі більше, ніж «Ведмедика»?

(пригадай, скільки копійок у гривні і грамів у кілограмі) !!! Це дуже складна задача, але я вірю – ти впораєшся))))))

  1. У трьох однакових каструлях вміщується стільки ж води, скільки в чотирьох однакових банках. Скільки води вміщується в одну каструлю, якщо одна банка вміщує на 1 літр води менше, ніж одна каструля ?

 

  1. Після того, як пішохід пройшов половину шляху і ще 5 км, йому залишилося пройти чверть усього шляху. Знайди весь шлях.

Удачі! 

Owl ava
Sovushka

16 березня, 2020

Схожі статті