%d0%91%d0%b5%d0%b7 %d0%bd%d0%b0%d0%b7%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%8f
Дистанційне навчання 17.03.20

Здоровенькі були! Прийшов новий день, і він повен нових можливостей, одна з яких відчути себе задоволеним! Порухайтесь під улюблену музику, намалюйте щось незвичним способом ( https://ihappymama.ru/neobychnye-sposoby-risovaniya-s-detmi/), зі старої картонної коробки змайструвати будиночок для улюбленої ляльки або гараж для моделей машинок.... або ще крутіше - цілий трек! Можна заховати клад для татуся, намалювати план квартири, за яким він буде шукати цей скарб увечері. Або приготувати сценарій для лялькової вистави, зі старих рукавичок створити ляльки (https://handmade.livejournal.com/18119.html ) і ввечері здивувати родину своїм акторським талантом... Можна усе! Головне - бажання і фантазія! Але я сподіваюся, що вашого натхнення вистачить і на навчання. То ж обираємо зручний час і ... до справи!

Математика: с.62, №5,6,7,8,9 виконати у підручнику. (вислати , як і вчора, фотозвіт про виконання №6). І, звісно, щодня повторюємо табличку множення в межах 4. https://vchy.com.ua/matematika/umnozhenie

Українська мова: у робочому зошиті виконуємо наступні завдання:

1. Гра «Прочитай — запиши»
— За допомогою звукових моделей прочитайте і запишіть слова.
[л’:е], [багат’:а], [вуг’іл’:а], [суд’:а], [нас’ін’:а], [зан’ат’:а], [взут’:а], [мал’уван’:а].

2. Записати текст, вставляючи пропущені букви, розкриваючи дужки. Однією лінією підкерслити усі іменники, двома - дієслова, дужечкою - службові слова.

(На)подвір...ячку, (під)в...язом,
Вся (зі)бралася сім...я:
(Від)почить, (по)бути разом
Та (по)слухать солов...я.

Читання: пропоную прочитати вірш про перелітних птахів (1 раз - знайомство з текстом, 2 раз - розбери з мамою незнайомі слова або ж самостійно пошукай їх значення у тлумачному словнику, 3 раз - з душею, виразно). Спробуй вивчити щонайменше 4 рядки напам'ять. 

Пташки летять

В чарівний день, весняну пору,
Коли струмочки дзюркотять,
Ти підніми голівку вгору —
Птахи із вирію летять.
Земля їх квітами стрічає,
Повсюди проліски цвітуть.
А в синім небі сонце грає
І вказує пташині путь
До рідних гнізд, що їх лишили,
Коли мороз річки скував...
Ключі пташині прилетіли...
І жайвір пісню заспівав.

Отримайте насолоду від перегляду сюжету про будівництво гніздечка https://www.facebook.com/peacefulvillage92/videos/201926761019036/UzpfSTEwMDAwNDk4MDMwMjkzMDoyNjk5NTM1OTMwMjgxMDM1/

Гарного дня, мої любі! Зробіть свій день цікавим для себе і бодай ще для когось поруч! 

Ще сидиш і думаєш, що тобі створити? Може ось таке сонечко? 

https://youtu.be/vNpZ09kd9CQ

Owl ava
Sovushka

17 березня, 2020

Схожі статті