Collage 2019 05 12 11 04 20
Відвідування Центру конструювання

           11 травня наш клас знову покликала дорога. На цей раз на меті став Центр дитячої творчості "Лєгосвіт". Дітлахи з радістю поринули у захоплюючий світ справді інтелектуальних розваг - створили власних кібердвійників і з їх допомогою "рятували" життя на невідомій планеті (таку можливість надала інтерактивна кімната, де стіни, стеля, підлога були велетенськими моніторами), пройшли загадковий дзеркальний лабіринт, оглянули рухомий макет фабрики, де створюються деталі Лєго, і, нарешті, мали змогу сконструювати об'єкти за власним задумом з чималої кількості деталей вищезгаданого конструктора. 

         Користуючись нагодою перебування у столиці, здійснили прогулянку Київським фунікулером від Річкового вокзалу до Михайлівського собору, пройшлися маршрутом від собору до Софії Київської, послухали захоплюючий передзвін з дзвіниці Михайлівського, дехто навіть наважився піднятися на дзвіницю і зробив відкриття - усіма дзвонами керують за допомогою клавішного пристрою, що скидається на велике фортепіано (раніше думали, що за кожний дзвоник смикає беспосередньо дзвонар).

        Чудовий день, чудова погода, чудова компанія, позитивні емоції. Дякуємо долі за поповнення скарбничик наших життєвих вражень, емоцій, цікавих спогадів. 

Owl ava
Sovushka

12 травня, 2019

Схожі статті